چطور یک کارآفرین موفق در کانادا باشیم؟

 وقتی کوچک تر بودید قطعا بارها دست تان را به سمت آسمان دراز کردید، به این امید که ستاره ها را لمس کنید و آن ها را بچینید، اما بعد از آن فهمیدید که این کار غیرممکن است و فاصله شما تا ستاره ها بسیار زیاد است. به نظر شما زندگی در کانادا هم این طور است؟ سخت و غیرممکن؟ آیا نمی توان همین حالا برای گرفتن ویزای کانادا اقدام کرد؟

اگر کمی از کانادا و مزایای کار و زندگی در آن بدانید، بدون شک هر زمان که به مهاجرت فکر کنید، نام کانادا در ذهن تان می درخشد. اما شاید در ابتد از پیچدگی و سختی اخذ ویزای این کشور بهراسید و همین سبب شود که از فکر مهاجرت به کانادا بیرون بیایید؛ در صورتی که همیشه هم این طور نیست. اگر کمی سرمایه، مهارت و یک ایده ناب داشته باشید می توانید همین حالا برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.

تعجب نکنید، کانادا همیشه به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می ‌توانند ایجاد شغل نمایند. پس اگر یک یا چندین طرح خلاقانه دارید و می توانید با سرمایه در دست تان، یک کسب و کار نو در کانادا راه اندازی کنید، از هیچ چیز نترسید. داشتن یک زندگی خوب و راحت در کانادا از رگ گردن هم به شما نزدیک تر است.

برای کارآفرین نمونه شدن در کانادا هیچ وقت دیر نیست

یکی از عناوینی که در طول سال های اخیر از آن برای مهاجرت به کانادا در سراسر دنیا استفاده شده، مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارت‌ آپ و یا همان کارآفرینی است. پس از یک دوره 5 ساله آزمایشی بالاخره در سال 2018، دولت کانادا برنامه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استارت آپ را دائمی کرد. این بدان معناست که این کشور مایل است تا حد ممکن تعداد زیادی متقاضی خلاق و کارآفرین در طرح های تجاری را بپذیرد تا به کانادا مهاجرت کنند و موجب بروز جریانی از نوآوری و خلاقیت در فضای کسب و کار کانادا شوند.

پس اگر در کنار کمی سرمایه، اندیشه ای نو و ایده ای بینظیر دارید و فکر مهاجرت هم لحظه ای رهایتان نمی کند، می توانید روز کانادا حساب باز کنید. البته فراموش نکنید که کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید، نمی توانند از کسب و کارهای معمول مانند ایجاد یک رستوران، مدیریت یک فست فود و موارد این چنینی باشند و باید حتما یک عنصر خلاقیت و ابتکار در آن ها وجود داشته باشد که یا پیش از این وجود نداشته و یا وجود داشته اما این کسب و کار آن را گسترش و بهبود می دهد.

از ابراز طرح های تان هم نترسید، هر نوع طرح خلاقانه ای می تواند مورد بررسی قرار بگیرد، بنابراین شما به عنوان متقضی راه اندازی استارتاپ می توانید با کمک افراد متخصص طرح ها و ایده های خود را بسط و گسترش دهید تا به اندازه کافی تکمیل شود و در نهایت برنامه تجاری تهیه شود که مورد استقبال شرکت های تایید شده دولت کانادا قرار بگیرد.

به همین دلیل هم منظور از این برنامه مهاجرتی این نیست که فقط مقداری از دارایی تان را سرمایه گذاری کنید و منتظر باشید تا اقامت دریافت کنید بلکه علاوه بر داشتن سرمایه (در واقعیت سرمایه خاصی از طرف دولت تعیین نشده اما عملا بدون پشتوانه مالی، احتمال موفقیت بالا نیست) باید دارای یک طرح و برنامه تجاری برای کسب و کاری خلاق باشید. پس هرگز این نوع ویزا را با ویزای سرمایه گذاری یکی ندانید.

با ویزای کارآفرینی برای همیشه در کانادا زندگی کنید

این روزها تقریبا همه افراد، مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ را یکی از کم هزینه ترین و جدیدترین روش های مهاجرت می دانند. براساس آماری که موسسه مهاجرتی پارسی کانادا یکی از موسسات معتبر در این زمینه ارائه می دهد، افرادی که از این طریق برای مهاجرت اقدام می کنند، در صورتی که بتوانند از لحاظ مالی خود و خانواده را مورد حمایت قرار بدهد کفایت خواهد کرد. یکی دیگر از مزایا و ویژگی های مهاجرت از طریق استارتاپ کانادا این است که شرکت های متعددی در این کشور قرار دارند که کار آن ها سرمایه گذاری بر روی افراد و ایده های نو در زمینه های مختلف می باشد.

همچنین خیال تان از بابت دریافت اقامت دائم کانادا نیز راحت باشد چرا که پس از گذشت مدتی کوتاه، اقامت موقت تان به دائم تبدیل می شود. حتی جالب است بدانید که دولت کانادا همیشه این را هم درنظر می گیرد که پس از اخذ اقامت دائم، چنانچه پروژه استارتاپی تان با شکست مواجه شد، هیچ خللی در اقامت تان به وجود نیاید. یعنی اقامت دائم حتی با بروز این شرایط نیز از شما گرفته نخواهد شد و می توانید در شغل دیگری مشغول به کار شوید.

Comments